3 trendy DIY-projekter til boligen

0
1793
DIY skåret i træ

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er blevet populært at gøre det selv. Flere og flere laver deres egne kreative ting til hjemmet og sætter dermed et personligt præg på indretningen. Trænger dit hjem til personlighed? Eller måske bare til et friskt pust? Her finder du tre trendy DIY-projekter, som du kan give dig i kast med – også selvom du ikke er den helt store gør det selv-type.

DIY-velourpuder

Velour har efterhånden været populært i et stykke tid nu. Velourtasker, velourkjoler og velourhårbånd har længe været på listen over moderigtige beklædningsdele. Så hvorfor ikke tage dit velourgame til nye højder og sy dine egne velourpudebetræk til stuen eller soveværelset? Det eneste det kræver, er stof i smukke nuancer og en symaskine. Du behøver ikke være en haj med en symaskine for at nå i mål med projektet.

Vaser af genbrugsglas

Har du et par genbugsglas stående i bryggerset eller skuret? Så kan du på ingen tid trylle dem om til smukke vaser. Rens glassene og lad dem tørre natten over. Mal dem herefter med en mat maling, for eksempel vintage maling. Brug eventuelt tape for at få en helt lige kant på glasset. Når malingen er tør, er glassene klar til at blive taget i brug. Resultatet er smukke og unikke vaser, som kan pryde dit hjemme. De er også perfekte som en værtindegave.

Hjemmelavede lædermærkater

Et sidste DIY-projekt er små lædermærkater, som ikke tager mere end 10 minutter at lave. Det eneste, du skal bruge, er et stykke læder, dymomærker og en rulle jutesnor. Klip læderet i en passende størrelse firkant og sæt dymomærket på. Lav et lille hul i mærkatet, så det kan bindes fast. Mærkaterne kan bruges i alle hjemmets rum. De kan blandt andet sættes på patentglassene i køkkenet eller krukkerne på badeværelset – kun din egen DIY-fantasi sætter grænser.