Er tøjskabet blevet fyldt op?

0
468
tøjstativ

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mange kan sikker ligge genkendende til de frustrerende tider hvor ens tøj i skabet har hobet sig så meget op, at det ikke kan være der – og der er bare intet af det gamle tøj, som du kan nænne at smide ud. Det er en virkelig frustrerende situation at stå i, og meget af tøjet begynder at ligge i en bunke på kontorstolen i stedet for – hvilket er noget værre rod.

Udnyt den tomme plads

I dag er det nærmest en hver mand ønske, af have plads til et Walk-In Closet i ens hjem. Og har du tilfældigvis en tom plads på dit værelse, så kan du nemt lave et “halv” Walk-In Closet, som en del af dit værelse. Det er blevet ret populært, især i lejligheder, at stille et tøjstativ op som en del af værelset. Mange har nemlig lige et enkelt hjørne af værelset, som alligevel står tomt – og der kan altid lige klemmes sådan et tøjstativ ind der. De fleste vælger at hænge deres hverdagstøj op på deres tøjstativ, og beholder det festlige tøj, inde i skabet. På den måde kan du hurtigt og nemt få mere luft inde i skabet, og ikke være bange for at tøjet vælter ned over dig, næste gang du åbner det.

Som sagt, blev det kaldt for et halv Walk-In Closet, men der er også en mulighed for at kunne lukke det område af, hvor dit tøjstativ står – dette kræver dog noget mere ekstra plads, end bare stativet. Tippet er at stille en skillevæg op, som på en måde giver den her Walk-In Closet følelse, når man træder der ind. Det er altså kun fantasien som sætter grænser, når du skal forsøge at få plads til at det tøj, som du har fået samlet sammen. Så brug enten den her idé, eller videre tænkt den, til noget endnu mere smart, som passer bedre til dit værelse.