Fashion til julefrokosten

0
1459

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det har været en fantastisk sommer, vi har haft rig mulighed for at lufte sommertøjet. En af de helt store fashion tendenser igen i år har birkenstok sandalerne og bælte tasken. Nu er sommeren så småt gået på hæld, og efteråret og vinderen går os i møde. Vi kigger nærmere på den kommende årstid, og hvad der kommer til at hitte til efteråret og i sær til julefrokosten.

Selvom om datoen siger september, er der som bekendt, ikke længe til julen og til at julefrokosterne nærmere sig. I denne artikel giver vi et par tips til, hvordan I sikre jer, at julefrokosten bliver en succes.

Omgivelserne skal være på plads

Der findes mange måde at holde julefrokost og ikke mindst om det er med familien, vennerne eller firmaet. Men ens for alle frokoster er at I har et godt sted at være. Det er vigtigt, at rammerne for julefrokosten matcher jeres behov. Mange virksomheder har ikke ressourcer og overskud til at få planlagt julefrokosten for medarbejderne. Derfor kan det være en fordel at slå jer sammen med andre virksomheder og holde en stor fest. Grunkevent er et eventfirma som netop tilbyder den form for julefrokost arrangement. Når i lader en professionel partner stå for arrangementet er I sikre på, at I ikke selv skal bekymre jer om hverken madlavning, eller stemning for aftenen.

Tøjet skal være klar til julefrokosten

Tøjet til sådan et arrangement kan også ende ud med store problemer. Men frygt ej, der er inspiration at hente. Hvad der angår mændene, går man aldrig galt i byen med et par sorte jeans og en pæn skjorte, se evt. denne guide om 3 populære skjorter . Helt så enkelt er det dog ikke for kvinderne. Dog kan en tætsiddende enkel kjole gøre underværker, og fordelen ved at vælge en enkel påklædning er, pifte looket op med forskellige accessoires.  Man kan aldrig sikre sig at andre ikke tropper op i samme tøj som en, men benyt forskellige accessoires for at undgå det.