Gør dig klar til et moderigtigt 2021

0
677

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Er du klar på et 2021, som kan være en del bedre end det corona-prægede 2020? Hvis dit år skal være helt perfekt, skal du selvfølgelig også være sikker på, at du har helt styr på din garderobe, så du kan få et stilsikkert år på alle måder.

Men hvad er så moden i 2021, og er du overhovedet interesseret i at følge den til punkt og prikke?

Det kan være rigtig fedt at følge de trends, der hører til det år eller den sæson, man er i, men man skal selvfølgelig altid huske at gøre det på en måde, hvor man stadig er tro mod sig selv. For nok kan det være fedt at være moderne, men det er endnu federe at være sig selv!

Hvad er moderne?

Hvis man gerne vil have et moderne 2021, skal man selvfølgelig også sætte sig ind i nogle af de trends, som er i gang lige nu. Moden skifter så hurtigt, at det kan være svært at følge med, men der er dog nogle tendenser, som har det med at blive hængende et godt stykke tid.

Eksempelvis har støvler og store jakker virkelig hittet her til vinter, og sådan som det ser ud, kommer oversized habitjakker også til at være en af de store trends i år.

Derudover ser det altid fedt ud, hvis man styler sit outfit med nogle cool solbriller – og her er det faktisk lige meget, om det er sommer eller vinter.

Solen skinner heldigvis hele året rundt. Her kan du eventuelt undersøge brillemoden anno 2021, hvilke briller og solbriller du skal vælge at gå med.

Gå ikke for meget på kompromis med din personlige stil

Nok kan det være fedt at følge moden, men det skal dog ikke gå så vidt, at du glemmer dig egen stil i det. De ting, der er moderne, er ofte ret cool og noget, som desuden kan se godt ud på mange forskellige personer.

Det er dog vigtigt at huske, at tøj ikke er alt, og det betyder altså, at du sagtens kan vælge og vrage i diverse trends. Det kan eksempelvis være, at store habitjakker passer ret godt ind i din personlige stil, men at en af de andre trends slet ikke gør. Det gælder altså om at tilpasse moden til din stil og ikke omvendt.