Klar en hel aften på stiletter uden smerter

0
560

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi kender det alle sammen: vabler, ømme trædepuder og hævede fødder. Kvinder, der har stiletter på en hel aften, oplever ofte en eller flere af disse scenarier og ender med at have ondt i fødderne flere dage efter. Det er dog muligt at klare en hel aften på stiletter uden at gå til i smerte – man skal bare kende sine tricks. Her får du tre tips, der lader dig gå i høje hæle uden at gå på kompromis med dine fødders komfort.

Tip 1: Brug indlæg

Fødderne bliver ofte varme, når man fester og befinder sig i et rum med mange andre. Det kan resultere i, at skoen udvider sig, og at man begynder at svuppe i den. Hvis du oplever dette, kan du med fordele investere i indlæg til skoen. De sikrer at dine fødder sidder fast i skoen og er desuden stødabsorberende og bløde at gå på. Disse indlæg fra Scholl sørger for, at din aften bliver mere behagelig.

Tip 2: Hold pauser

Det er afgørende for dine fødders komfort, at du sørger for at holde pauser. I disse pauser skal du helst sidde ned – det mest belastende for dine fødder er nemlig at stå stille i dine stiletter. Hvis der er en middag inkluderet i festen, er det en rigtig god ide at smide skoene under denne. Snig dem af under bordet, det lægger ingen mærke til. På den måde får dine fødder luft, og du er klar til at gå og danse videre efter middagen.

Tip 3: Gå korrekt

Det er også vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan du går. Ret dig op og sørg for at sætte hælen i gulvet før forfoden. Dermed undgår du at overbelaste dine trædepuder og tæer. Når du går rigtigt i dine stiletter, får du desuden en elegant holdning.