Skab din helt egen personlige stil

0
1376

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi lever i en verden, hvor moden hele tiden udvikler og forandrer sig. Tendenserne skifter, og det kræver entusiasme og vedholdenhed at holde sin garderobe opdateret. Derudover kan det være svært at holde fast i sin egen personlig stil gennem de forskellige trends. Hvis du gerne vil være moderigtig, men samtidig sætte dit eget personlige præg på din stil, kan du finde inspiration til, hvad du kan gøre, lige her.

Klassisk med et twist

På trods af at tendenserne skifter omtrent fire gange om året, er der alligevel visse klassikere, der er kommet for at blive. Det gælder for eksempel den hvide skjorte, den stribede T-shirt og de blå jeans. Det gode ved klassikere som disse er, at du nemt kan mikse dem med lige, hvad du har lyst til, og på den måde kan du sætte dit helt eget præg på dem. Smid for eksempel din yndlingsstrik over den hvide skjorte eller brug dine jeans med enten fede sneakers eller et par elegante stiletter. Mikset mellem klassikerne og dine personlige favoritter giver din stil et personligt udtryk.

Smykker med personlighed

En anden god måde at tilføje personlighed er gennem de smykker, du bærer. Smykker siger meget om ens personlighed og præferencer, og så tilføjer de elegance og femininitet til et sæt tøj – både til hverdag og fest.

Flere smykkebrands designer smykker, som man helt selv kan sammensætte. Dette gælder for eksempel de danske Ole Lynggard charms. Ole Lynggard charms findes i et utal af forskellige design, farve og materialer, der alle er i højeste kvalitet, ligesom ædelstenene er håndplukkede. Tanken bag vedhængene er at give kvinder verden over mulighed for at sammensætte deres helt eget, unikke smykke med afsæt i egne præferencer. Alle charms kan hænge på kæde, designsnor og på læder- eller silkearmbånd, så kombinationsmulighederne er tilnærmelsesvist uendelige, hvorfor Ole Lynggard charms har været meget populære gennem de sidste mange år.

Vær tro mod dig selv

Når det kommer til mode og tøj, handler det i bund og grund om, at du har det på, som du kan lide, og som du føler dig godt tilpas i. Du skal følge modens trends, fordi du har lyst, og ikke fordi du føler dig tvunget til det. Så hvis du føler, at din stil er blevet en smule upersonlig, kan du sagtens holde en pause fra trendræset og i stedet finde dine personlige favoritter frem – også selvom det måske ikke er dem, der er in lige nu.