Skaf et kabel, så du kan connecte din telefon og computer

0
309

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Alt afhængigt af hvilken computer og telefon du har kræver det, at du har forskellige kabler og stik liggende, så du kan forbinde de to. Det er sjældnere og sjældnere man har brug for at forbinde sin computer og telefon med kabler, da mange bruger clous tjenester, men hvis man ikke har mere plads på sin online clous, er det stadig rart at kunne lave en backup af sin telefon på gammeldags facon. Hvis du har en computer og telefon der er på android, så har din telefon højst sandsynligt en USB-C udgang. Derfor er det en god ide at skaffe ting et usb-c kabel, som kan connecte via en USB-A indgang til din computer.

Hvad er USB C?

Der findes forskellige former for USb stik i dag. Det mest kendte er det store, USB-A stik, som er det man ofte forbinder med USBnøgler og det stik som sidder i de fleste computere, med mindre du bruger Mac, som har deres egne, specialdesignede stik. USB-C er en noget mindre indgang, som derfor passer perfekt til telefoner, da dette stik har en meget lille og smal indgang. Telefonen behøver derfor ikke at være så tyk for at have dette stik.

Når man køber en ny telefon får man ofte denne type stik med, men ofte af en ringe kvalitet, som hurtigt går i stykker. Det kan derfor være en god ide at have et usb-c kabel eller to liggende, så man altid har en backup. Prisen på disse stik er ofte meget lav, og man kan få nogle stik i udmærket kvalitet til omkring 50 kroner. Det er altså en lille investering at gøre sig for at have et par gode usb-c stik liggende.