Vintertid er t-shirt tid

0
612

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vinteren er over os, og foråret er nogle måneder væk endnu. Alligevel vil vi gerne slå et slag for, at det er den helt rette tid til at finde den perfekte t-shirt. For en t-shirt er en af de ting der ikke kender sæsoner, det handler blot om hvad det er man kombinerer den med. Hvor den står alene om sommeren, skal den passe sammen med din sammensætning i vintergarderoben. Vi tilbringer typisk mere tid inden for, når det er koldt, end når det er varmt, derfor er der faktisk mange, der går mere rundt i t-shirt nu, end når det er eksempelvis forår og efterår.

Her er nogle gåde råd til dig der skal have nye t-shirts til garderoben. Vi har fundet inspiration på Stayclassy, der især skriver om kvindemode, og som har en kæmpe guide til valg af t-shirts. Du kan selv dykke ned i den omfattende guide, som du finder her, og ellers kan du få et par overordnet råd her:

Den hvide t-shirt er et must

Der er nogle ting, der bare skal være i enhver kvindes garderobe. Her er den hvide t-shirt en af de allermest essentielle beklædningsgenstande. Den går i kombination med utrolig mange ting, ligesom den er lækker for sig selv. De fås i alle slags pasform og passer til forskellige lejligheder.

Den sorte t-shirt er (også) et must

Ligesom der bør være hvide t-shirts i alle garderober, så bør der naturligvis også være sort. Uanset hvordan man vender og drejer det, så går sort bare aldrig af mode. Især om aftenen er der noget elegant ved den helt rigtige sorte t-shirt. Det skal naturligvis ikke bare være en kasseformet losse fit en af slagsen, men måske en lidt mere elegant.

T-shirts med print

Her der der mange der har en holdning, og der findes da også langt flere t-shirts med print der er frygtelige end der er feminine og elegante. Efter at have været væk i nogle år, er de virkelig ved at gøre deres indtog igen. Det er ikke for alle, men hvis man først omfavner den verden der findes af t-shirts med print, er er mulighederne uendelige.

Farverige t-shirts

Mange vil nok mene at farvrige t-shirts hører foråret og sommeren til. Vi vil dog slå et slag for, at det måske især er nu, at vi har brug for fest og farver. Så lad vær med at tænk i sæsoner, tænk i farver og livsglæde, og udtryk det gennem dit tøj.